En riktigt robost vattentät digitalkamera från Olympus. Modellen heter TG-2 och har inbygggd GPS+Kompass för att kunna positionstagga sina bilder. Kompaktkameran har en CMOS-sensor på 12 Megapixel och den har även dubbla bildstabiliseringar, vilket hjälper dig vid svåra ljusförhållanden.  
Denna kamera är inte bara vattentät (ned till 15 m), utan den är också fryssäker, krossäker och stötsäker. tack vare sitt hårda skal. Spela in Full-HD och spela in filmer i Superslow motion tack vare 240 bilder/sekund. 
Objektivet har en riktigt stor bländaröppning på hela 2.0, vilket ger dig det där lilla extra ljusinsläppet som kan behövas vid dåliga ljusförhållanden. En stor fördel med 2.0 är också att det går att få riktigt fina bakgrundsoskärpor.
Olympys har tagit fram ett nytt sätt att ta sina macrobilder på. Nu kan man nämligen zooma med obejektivet när man har uppnått närgränsen på 1 cm, helt otroligt!

Så är du ute efter en tålig kamera som du kan ta med dig ut i naturen, så är denna digitalkameran det bästa alternativet idag på marknanden. 


Köp din vattentäta kompaktkamera från Olympus här


 

Leave a Reply.