Här är en 24.2 megapixlars system digitalkamera från Nikon. Denna kamera arbetar med ett speciellt bildhanteringssystem som heter EXPEED 3 och ger dig bilder i toppkvalitet. Fördelen med att ha så mycket pixlar på en sensor är att du lätt kan beskära dina bilder utan att tappa speciellt mycket kvalitet. Stora utskrifter är också en möjlighet med högre megapixelantal. Spela in HD-video i 1080p i dåliga ljusförhållanden tack vare den stora sensorn och det höga ISO-talet på hela 6400 (går att utöka detta till 12800). 
D3200 har ett inbyggt motividentifierings system som hjälper dig att ta skarpa bilder med rätt färgåtergivning, fokusering, vitbalans och kontrast. Autofokussystemet har 11st fokuspunkter som fungerar väldigt snabbt och noggrant, och detta behövs framför allt när man skall fota något som rör sig snabbt.
Visa dina filmer du har spelat in (finns extern ingång för stereomikrofon) på din TV eller dator via HDMI-uttaget som finns på kameran. Kitobjektivet är ett 18-55/3,5-5,6 och har en inbyggd bildstabilisering.
Det finns också ett guideläge för dig som är nybörjare och behöver lite hjälp på traven med ditt fotograferande. I guideläget används testbilder och bra anvisningar som ger information om hur man fotograferar bra bilder.

Denna digitalkamera rekommenderas för dig som vill ta steget in i systemkameravärlden, men ändå inte vill lägga ut en förmögenhet. 


Jämför priser här innan du köper din egen systemkamera: Nikon D3200
 

Leave a Reply.