Sony NEX-5R kan nog vara den bästa digitalkameran för dig som vill ha en grym bildkvalitet men samtidigt kunna bära med sig sin kamera lite överallt. Detta är också en ruskigt bra digitalkamera som står sig väl mot sina konkurrenter när det kommer till finesser inuti skalet. Med en APS-C sensor på 16,1 Mpixlar (CMOS) levererar denna digitalkamera otroliga bilder som du med lätthet kan jämföra mot Canon och Nikons prestanda.
Denna kamra ingår i sortimentet för systemkameror, även fast den är så liten. Man kanske tror att det är en kompaktkamera, då den är så liten.  Men så är inte fallet, då denna kamra tillhör systemkamera sortimentet. 

Du kan också använda den som en filmkamera då den spelar in Full-HD 1080p videos utan minsta lilla skakning/rörelseoskärpa, tack vare den inbyggda bildstabiliseringen. En annan häftig feature/egenskap är att du kan trycka upp ISO talet till hela 25 600, dvs att du kan fota i riktigt dåliga ljusförhållanden. 
Denna digitalkamera är inte bara vass inuti skalet, utan jag tycker personligen att den ser riktigt elegant ut på utsidan också. Skulle jag inte haft en EOS 60D idag, så skulle jag nog ha tittat närmare på en NEX-5R faktiskt. Objektivmarknaden är inte jättehet om man jämför med Nikon eller Canons marknad, men det finns några objektiv man kan välja på iaf.

Så är du ute efter att köpa kamera? Då bör du definitivt spana in denna skönhet från Sony.  

Jämför priser på Sony NEX-5R innan du köper den


 

Leave a Reply.