Detta monster från Sony är en bra kompaktkamera med hela 20,2 megapixlar. En Carl Zeiss 3,6 x optisk zoom gör din vardig lite lättare och lite skarpare. Denna kamera är så liten att den går ned i jeansfickan, men du har då också med dig ett riktigt krutpaket. Väldigt ljusstark är den också, hela F/1,8 på objektivet. Med så stor bländaröppning får du en extra skjuts på ljusinsläppet, då det är lite mörkare när du fotor. Detta i kombination med ett ISO-tal på upp till 6400 är du reda för de mörka foto tillfällena. Dem som hänger med i fotosvängen vet också att F/1,8 ger väldigt trevlig bakgrundsoskärpa, som många suktar efter på små digitalkameror.

När du t.ex ska fota fåglar eller andra snabba objekt har Sony CyberShot DSC-RX100 en bildserietaningsfunktion med upp till hela 10 b/s, det får du inte ens på dyrare systemkameror. 
Det finns en hel del andra funktioner i denna digitalkamera som ansiktsigenkänning, kreativa effekter och automatisk inramning vid porträtt fotografering. Gillar du att ta panoramabilder, så är denna avancerade digitala kompaktkamera verkligen ett alternativ för dig, då det finns en inbyggd hjälpfunktion för detta ändamål. 

Här kan du köpa Sony CyberShot DSC-RX100 
 

Leave a Reply.