En systemkamera som verkligen levererar! Denna SLR kamera har 18 megapixlar och en APS-C sensor (ej fullformat) och kan ta upp till 5 bilder/sekund. Den kapacitiva..."ja det är touch/pekskärm :)" vinklingsbara skärmen har jag upptäckt är väldigt nödvändig vid fotografering av motiv då det krävs att man använder sig av ett stativ. Då du kan zooma in och verkligen korrigera fokus innan du tar din bild.
En annan funktion som är väldigt trevlig är den inbyggda funktionen för att kunna slavstyra kompatibla blixtrar trådlöst. Här får du en billig digitalkamera men med väldigt mycket under skalet. Passar perfekt för dig som vill ha en instegsmodell, dvs gå från kompaktkamera-träsket in i den roliga världen!
Storebror 60D har ett avancerat AF-system med 9 st korslagda AF-fält som ger en bättre autofokusering. Men var inte orolig, det har nämligen  Canon EOS 650D också! :)
Det tar inte slut här..mera nytt! EOS 650D kommer med en inbyggd stereomikron och har möjligheten att kontinuerligt fokusera vid filmning i 1080p. 
Summeringen är att denna produkt från Canon är väldigt trevlig och rekommenderas varmt!
 

Leave a Reply.