En liten kompaktkamera på 18.2 megapixlar från Sony som är mycket kompetent med inbyggd GPS och riktigt bra ljuskänslighet tack vare Exmor R CMOS sensorn. Detta är en digitalkamera har en ruskigt bra zoom på hela 16x, vilket gör att du kommer riktigt nära dina motiv. En kamera som passar dig perfekt om du är mycket på resande fot, då du kommer bra nära vad en systemkamera kan leverera i kvalité på bilderna.
Sony DSC-HX10VS har en display på 3" är det inga bekymmer att titta på sina bilder direkt i kameran. 
Kamerans mått: (BxHxD) 104.7 x 59.7 x 33.8 mm. Minneskort som stöds: SD, SDHC, SDXC
Slutsaten är att denna kamra är en mycket kompetent liten produkt som ger en totalupplevelse i världsklass.

Köp din kamra här idag: Sony DSC-HX10VS


 
 
Kolla in detta undervattenshus som du kan köpa som ett tillbehör till din digitalkamera (Canon Powershot S100) för att nå ett djup på 40m: WP-DC43

 
 
Här är en 24.2 megapixlars system digitalkamera från Nikon. Denna kamera arbetar med ett speciellt bildhanteringssystem som heter EXPEED 3 och ger dig bilder i toppkvalitet. Fördelen med att ha så mycket pixlar på en sensor är att du lätt kan beskära dina bilder utan att tappa speciellt mycket kvalitet. Stora utskrifter är också en möjlighet med högre megapixelantal. Spela in HD-video i 1080p i dåliga ljusförhållanden tack vare den stora sensorn och det höga ISO-talet på hela 6400 (går att utöka detta till 12800). 
D3200 har ett inbyggt motividentifierings system som hjälper dig att ta skarpa bilder med rätt färgåtergivning, fokusering, vitbalans och kontrast. Autofokussystemet har 11st fokuspunkter som fungerar väldigt snabbt och noggrant, och detta behövs framför allt när man skall fota något som rör sig snabbt.
Visa dina filmer du har spelat in (finns extern ingång för stereomikrofon) på din TV eller dator via HDMI-uttaget som finns på kameran. Kitobjektivet är ett 18-55/3,5-5,6 och har en inbyggd bildstabilisering.
Det finns också ett guideläge för dig som är nybörjare och behöver lite hjälp på traven med ditt fotograferande. I guideläget används testbilder och bra anvisningar som ger information om hur man fotograferar bra bilder.

Denna digitalkamera rekommenderas för dig som vill ta steget in i systemkameravärlden, men ändå inte vill lägga ut en förmögenhet. 


Jämför priser här innan du köper din egen systemkamera: Nikon D3200