Med denna digitalkameran kan du förvandla dina digitalfoton till utskrifter med ett enkelt knapptryck.
Polaroidkameran har kommit tillbaka lite från polaroidens gyllene tider. Bestäm om du vill skriva ut bilden på en gång eller om du vill spara den direkt i kameran på minneskortet (SD). Denna polaroidkamera har en sensor på hela 14 megapixlar och du kan lätt titta på dina bilder i den 2,7" stora LCD displayen innan utskrift.
Utskrifterna är av högsta kvalitet och ger en riklig färgåtergivning och bra kontraster.
Det uppladdningsbara batteriet möjliggör ca 25 utskrifter.

Köp din polaroidkamera nu idag
 
 
En riktigt robost vattentät digitalkamera från Olympus. Modellen heter TG-2 och har inbygggd GPS+Kompass för att kunna positionstagga sina bilder. Kompaktkameran har en CMOS-sensor på 12 Megapixel och den har även dubbla bildstabiliseringar, vilket hjälper dig vid svåra ljusförhållanden.  
Denna kamera är inte bara vattentät (ned till 15 m), utan den är också fryssäker, krossäker och stötsäker. tack vare sitt hårda skal. Spela in Full-HD och spela in filmer i Superslow motion tack vare 240 bilder/sekund. 
Objektivet har en riktigt stor bländaröppning på hela 2.0, vilket ger dig det där lilla extra ljusinsläppet som kan behövas vid dåliga ljusförhållanden. En stor fördel med 2.0 är också att det går att få riktigt fina bakgrundsoskärpor.
Olympys har tagit fram ett nytt sätt att ta sina macrobilder på. Nu kan man nämligen zooma med obejektivet när man har uppnått närgränsen på 1 cm, helt otroligt!

Så är du ute efter en tålig kamera som du kan ta med dig ut i naturen, så är denna digitalkameran det bästa alternativet idag på marknanden. 


Köp din vattentäta kompaktkamera från Olympus här


 
 
Här är ytterligare en cool J-modell från Nikon (uttagen 2012). Jag gillade den förra modellen J1 (uttagen 2011) också, men det är alltid kul med uppföljare. Denna kompakta systemkamera erbjuder en mängd olika funktioner för ett hyggligt pris (ca 4400 kr). CMOS-sensorn har en upplösning på 10.1 Megapixlar. Varför Nikon håller sig till de låga upplösningarna är att man helt enkelt vill ha ett högre ljusuppsamling / pixel. Detta resulterar i att man kan fota i väldigt dåliga ljusförhållanden och ändå får riktigt fin bildkvalitet. 
Nikon 1 J2 levereras med två stycken objektiv, ett Nikkor 30-110 mm och ett Nikkor 10-30 mm. Dessa ger dig en fullständig brännvidd från 10-300 mm, och jag som fotar rätt mycket kan säga att med denna kombination kommer du riktigt långt i foto världen. 
Den kompakta systemkameran har en 3 tums skärm som har betydligt mycket högre upplösning än sin föregångare J1, vilket exempelvis gör att det som visas på skärmen syns bättre när solen skiner ute. 
Ta bilder i 60 bilder /sekund (extremt snabbt!). Inte ens de vassaste systemkamerorna kommer upp i denna hastighet när det kommer till bildserietagning.

Jag tycker att styrkan hos Nikon 1 J2 ligger i priset och att man kan  byta objektiv ifall man är sugen på andra varianter. En smidigare systemkamera får man idag leta efter. En konkurrent skulle kunna vara SONY NEX-5R 

Köp denna smidigare digitalkamera från Nikon här 
 
 
Sony NEX-5R kan nog vara den bästa digitalkameran för dig som vill ha en grym bildkvalitet men samtidigt kunna bära med sig sin kamera lite överallt. Detta är också en ruskigt bra digitalkamera som står sig väl mot sina konkurrenter när det kommer till finesser inuti skalet. Med en APS-C sensor på 16,1 Mpixlar (CMOS) levererar denna digitalkamera otroliga bilder som du med lätthet kan jämföra mot Canon och Nikons prestanda.
Denna kamra ingår i sortimentet för systemkameror, även fast den är så liten. Man kanske tror att det är en kompaktkamera, då den är så liten.  Men så är inte fallet, då denna kamra tillhör systemkamera sortimentet. 

Du kan också använda den som en filmkamera då den spelar in Full-HD 1080p videos utan minsta lilla skakning/rörelseoskärpa, tack vare den inbyggda bildstabiliseringen. En annan häftig feature/egenskap är att du kan trycka upp ISO talet till hela 25 600, dvs att du kan fota i riktigt dåliga ljusförhållanden. 
Denna digitalkamera är inte bara vass inuti skalet, utan jag tycker personligen att den ser riktigt elegant ut på utsidan också. Skulle jag inte haft en EOS 60D idag, så skulle jag nog ha tittat närmare på en NEX-5R faktiskt. Objektivmarknaden är inte jättehet om man jämför med Nikon eller Canons marknad, men det finns några objektiv man kan välja på iaf.

Så är du ute efter att köpa kamera? Då bör du definitivt spana in denna skönhet från Sony.  

Jämför priser på Sony NEX-5R innan du köper den